Palvelumme

Teemme autojen korjaukset ja maalaukset yli 30 vuoden kokemuksella. Meillä on käytössämme nykyaikaiset ja siistit tilat sekä työvälineet. Ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa autollesi laadukkaan lopputuloksen tilanteessa kuin tilanteessa.

Liikenne-, varkaus- tai ilkivaltavahingon sattuessa teemme vahinkotarkastukset ja niihin liittyvät paperityöt puolestasi. Korkea asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia. Pyrimme pitämään korjausajat mahdollisimman lyhyinä. Huollot ja maalaukset toteutamme aina vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä, asiakkaan parasta ajatellen.

Automaalaukset

Ammattitaitoista ja laadukasta automaalausta varten käytössämme on kaksi Blowtherm-maalauskammiota. Niissä on loistava valaistus, ilmanvaihto, suodatus sekä lämmöntalteenottojärjestelmät. Tiloistamme löytyy myös erillinen osasto esikäsittelyä varten.

Ruiskutuksessa käytämme typpeä, sillä kuumennettu ja ionisoitu typpi takaa paineilmaa laadukkaamman lopputuloksen. Maalaukset toteutamme kaikkien autonvalmistajien hyväksymillä Glasurit –automaaleilla. Värin tunnistamisen apuna meillä on Glasurit RATIO Scan II –laite, joka löytää oikean värin elektronisesti. Mittauslaite mittaa tarkan värin auton korista ja löytää vaikeillekin väreille oikean sekoitussuhteen helposti, oli kyse sitten uudesta tai vanhasta autosta. Hiontatöitä varten meillä on tehokas pölynpoistojärjestelmä, mikä on hyväksi sekä työntekijöiden turvallisuudelle että hallin siistinä pitämiseen.

Autojen huolto ja korjaukset

Teemme autojen monipuoliset huollot ja korjaukset laadukkailla menetelmillä. Toimintaamme kuuluvat nykyaikaisen korikorjauksen vaatimat työt, kuten muovikorjaukset, alumiinin hitsaukset ja oikaisut sekä tuulilasinvaihdot. Korikorjauksia varten käytössämme on Autorobot B20 –oikaisupenkki ja elektroninen mittalaite, jolla saadaan kattava raportti korin oikaisusta.

Nykyaikainen pistehitsauskone mahdollistaa uusien autojen laadukkaan kolarikorjauksen, kuten alumiinin hitsauksen ja oikaisun. Autamme mielellämme erilaisissa tarpeissa, joten ota yhteyttä tai tule käymään paikan päällä.

Muita palveluitamme ovat myös

  • Tuulilasin kiveniskemän korjaus
  • Jakopäähihnan vaihdot
  • Jarrujen korjaukset
  • Ilmastoinnin huollot ja korjaukset
  • Nelipyöräsuuntaukset
  • Moottoriöljyjen vaihdot
  • Alustan osien vaihto
  • Auton pesu

Vahinkotarkastukset

Kolhun tai kolarin sattuessa vakuutusyhtiöiden käyttämä ja ajanmukainen kolarikorjaamomme palvelee niin korjauksissa kuin vahinkoon liittyvissä paperitöissä. Kaikissa tapauksissa voit ottaa suoraan meihin yhteyttä.

Tarkistamme autosi vahingot ja teemme vakuutusyhtiöitten hyväksymällä Cabas-laskentaohjelmalla kustannuslaskelman, jonka lähetämme vakuutusyhtiöön hyväksyttäväksi. Sinun ei siis tarvitse viedä autoasi erikseen vahinkotarkastajan luokse arvioitavaksi, ellet itse niin halua.

Me toimimme kaikkien kotimaisten vakuutusyhtiöiden kanssa. Muista, että saat itse päättää minkä korjaamon valitset!